01.12.16

JUL I PARADIS

062

081

068

Har I mon hørt, at Øst for paradis holder juleklip hver søndag i december? Når jeg skal i biffen, foretrækker jeg altid Øst for paradis, som jeg synes rummer en helt særlig oplevelse… så deres julearrangement må jeg opleve sammen med drengene. Hvis I ikke allerede har været dernede, så vil jeg virkelig anbefale jer at tage derned, næste gang I skal i biffen.

Til klippe-klistre søndag vil biografen omdanne deres foyer til en hyggelig julestue, hvor de vil finde ting frem, som kan omdannes til julepynt – spændende hvad det kan være. Jeg forestiller mig gamle filmplakater og andet utraditionelt, som kan omdannes til noget jul! Det er fra kl. 10.00 – 13.00. Klokken 11.00 viser biografen forskellige børnefilm i de 3 sale. I kan vælge mellem Cirkeline, De små vilde – vinter og Snowys jul. Er det bare mig, eller lyder det ikke bare drøn hyggeligt!?

Jeg håber, at I har fået skudt weekenden godt i gang!

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

01.12.16