MANDAGSFARVER I AARHUS

MINE JULEGAVEØNSKER

img_5267img_5268

BEANIE Supreme PENDANT Trine Tuxen SNEAKERS New Balance T-SHIRT CDG Play SWEATSHIRT Double trouble ØRERINGE Hvisk TOTE Truss nyc BOOTIE Acne

I morgen er det 1. december, og jeg ligger syg… mega kedeligt. Det er så kedeligt, at jeg ikke gider skrive mere om det. I stedet vil jeg vise jer nogle af mine julegaveønsker, det er nemlig meget mere hyggeligt end sygdom. Nogle af mine ønsker bliver formentlig i mine drømme, men man må vel ønske sig, lige det man går og drømmer om.

Flere af tingene har stået på min ønskeseddel noget tid… f.eks. de to halskæder. Min lillesøster og jeg ønsker os dem af vores forældre. Vi har et helt særligt forhold og er meget tæt knyttet, så det kunne være helt perfekt med en søsterhalskæde! Der står også altid sneakers på min ønskeseddel. Hvis I følger mig på IG, så har I set, at jeg altid har sneakers på, både til hverdag og fest. I år ønsker jeg mig også nogle vinterstøvler. De seneste par år har jeg ikke formået at finde nogle lækre vinterstøvler og ender hvert år med at hoppe rundt i mine sneakers, og det er bare ikke mega praktisk med det danske vintervejr. Men de her støvler fra Acne er alt for seje. T-shirts, tasker og øreringe kan jeg aldrig få for meget af, så det står også højt på min ønskeseddel. Jeg har også en stor svaghed overfor huer og den lyserøde fra Supreme må meget gerne blive min.

Jeg håber, at I er klar til December, masser af hygge, kærlighed og forhåbentlig ingen julestress!

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MANDAGSFARVER I AARHUS