SÅ BLEV JULEN SKUDT I GANG

MANDAGSFARVER I AARHUS

329

171

123

295

317

189

Min mandag skulle have startet med en lang løbetur og noget morgenkaffe ude i byen. Jeg var lige kommet ud af min yndlingsbager med en nøddebolle og Hø-ost i hånden, og på vej videre efter noget kaffe, da min kæreste ringede og fortalte, at Otto var nede med sygdom. Øv altså. Vi har derfor tilbragt formiddagen i lejligheden, og tilstanden har heldigvis ikke været værre end at vi kunne hygge!

Jeg var nødt til at tage på job et par timer, og på min vej fik jeg taget lidt billeder af fine Aarhus og nogle af dens lækre farver. Jeg er blevet ret vild med den lilla farve, og går og lurer lidt på en strik i samme farve.

Jeg håber, at I alle har haft en dejlig mandag!

3 kommentarer

 • Eva B

  Nr. 24 – mmmmmm ❤️Og verdens sødeste ejere, der gerne giver kredit, hvis pungen ligger derhjemme☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria Kaas

   Orv det er fin service Eva! Deres brød er virkelig MMMMM og altid venligt og imødekommende personale! Og så er prisen også fornuftig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Eva B

   Og deres kanelting❤️Må vist en tur derned i dag☺️

   Siden  ·  Svar på kommentar

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SÅ BLEV JULEN SKUDT I GANG