KONCERT OUTFIT

EN SMUK FREDAG

181

254

255

198

003

I går aftes var jeg til den mest smukke koncert. Kent leverede det vildeste sceneshow, og visuelt var jeg fuldstændig solgt. Jeg har ikke det store kendskab til Kent og deres musik, men al respekt til dem. De er for vilde.

Jeg elsker at have en koncert i kalenderen, og i januar står der Northern Winter beat i min. Men jeg kunne godt klare nogle flere koncerter. Har I mon en ide til en spændende koncert eller en anden sjov oplevelse?

Hyg jer!

 

 

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KONCERT OUTFIT