ONSDAGSKYS

ØGADERNE

036

032

049

057

039

046

066

086

Med en arbejdsdag på kun 4 timer, har jeg fået nået en hel masse i dag og rigtig meget ude i fine Aarhus. Jeg startede dagen med en lang og solrig løbetur – som for mig er den bedste start på dagen. På mine ture løber jeg ofte og tænker over, hvad jeg har lyst til at opleve ude i byen, og i dag fik jeg lyst til at vise jer et af Aarhus fineste kvarterer – Øgaderne.

For knap 1 år siden fik jeg arbejde på en privatskole oppe i Øgaderne. Inden jeg begynde at arbejde der, havde jeg ikke det store kendskab til kvarteret og kom der sjældent. Men nu går jeg dagligt rundt i gaderne. Der er en god blanding af street art, fine farverige opgange, hyggelige baggårde og grønne planter rundt omkring i gaderne. Det er for mig et område, hvor man har mulighed for at gå på opdagelse og finde små sjove spots.

Billederne er nogle af mine favorit spots fra min tur på vej til job.

T-SHIRT Goodhood JAKKE HM Trend JEANS Weekday TASKE Comme des Garcons HUE Palace SNEAKS New Balance

2 kommentarer

 • Maria

  Hej Maria!
  Hvad størrelse har du t-shirten i? Og kan det passe at det er i mande størrelser??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria Kaas

   Hej Maria

   Jeg har den i størrelse M og ja det er en herre/unisex model… men den er ikke voldsom i størrelsen!

   Siden  ·  Svar på kommentar

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ONSDAGSKYS