EN TUR RUNDT I AARHUS

ONSDAGSKYS

001

006

008

073

105

I morgen er det sjovt nok igen torsdag, og mine lækre gutter skal hjem til deres far. Jeg synes lige, at de er kommet hjem til mig, efter at have tilbragt weekenden sammen med ham, og nu skal de dælme afsted igen.

Heldigvis har jeg en fridag med Otto på fredag, og lørdag formiddag er de hos mig igen – yee! Jeg bør faktisk slet ikke klage, og jeg er fuldt ud tilfreds med vores “dele ordning”. Nogle onsdage er det bare ikke mega sjovt at skulle kysse dem godnat, og vide at der går nogle dage før jeg kan gøre det igen. Sådan en onsdag har jeg i dag. Vi har derfor muret os inde i lejligheden, hygget i sofaen, spist masser af junk og trefarvet is til dessert.

Nu sover de glade i deres køjeseng, og jeg sidder og smiler over vores aften, og at de altid glæder sig til at komme hjem til deres far, og altid vender glade hjem til mig igen!

Har i øvrigt haft en fest over min ældste søn, som har arrangeret vores junk poser ude i byen, og også maden da vi kom hjem. Hmm hvem har han mon det fra…

Dejlig aften til jer!

 

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN TUR RUNDT I AARHUS