SKAM

NORTHERN WINTER BEAT

049

Mit 2017 skal skydes i gang med en vinter festival. D.26-28 januar er der nemlig Northern Winter beat i Aalborg. Det er en festival, som vil fylde Aalborg med masser af musik. Der vil komme ca. 30 spændende koncerter, som vil foregå på Skråen, 1000Fryd, Huset og Studenterhuset, samt på en række andre centralt placerede scener i midtbyen. Det er første gang, jeg deltager i festivallen, og er ret spændt på musikken.

For at få mest muligt ud af festivallen er jeg i gang med at lave noget research i forhold til, hvad jeg skal lytte til. Liss kommer, og dem skal jeg med garanti høre. Derudover kommer Yung, som vil servere noget charmerende garagerock med en punket attitude – det er jeg ret spændt på, og forventer at få en anderledes oplevelse. Jeg skal også høre Blondage, som for de fleste er kendt under navnet Rangleklods. Blondage er deres nyeste projekt. Jeg har været inde og lytte til deres nyeste musik, og glæder mig til at stå foran deres scene. Et fjerde band, som har rørt noget i mig under min ressource, er Júníus Meyvant, som er en unik blanding af freaky folk, R&B og soul. Han har stået på mange forskellige scener, herunder kan SPOT og Roskilde nævnes, og som stor SPOT fan skal han opleves.

Jeg glæder mig til at høre en masse andet spændende musik, og er sikker på, at jeg vil få en fest i Aalborg den weekend.

 

 

 

 

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SKAM