EN KREATIV OASE

SKAM

087

104

149

144

I et tidligere indlæg lovede jeg jer at fortælle lidt om min seje veninde… Hun har sammen med en veninde startet et T-shirt brand Word. Det startede med masser af vin og en festlig tur i byen, hvor de kom på ideen. De er lige som mange af os andre også helt vilde med den norske ungdomsserie SKAM. Dagen efter blev tømmermændene plejet med masser af SKAM imens ideen blev ført til handling.

I torsdags kom deres første collection ud og jeg er kæmpe fan. Jeg mødtes med min veninde fredag formiddag nede på Godsbanen, hvor vi fik skudt nogle billeder af deres cool T-shirts. Pigerne er ikke gået på kompromis med kvaliteten af hverken T-shirts eller print. De har en super lækker kvalitet og deres valg af tekst er total Dritkul!!!

Hvis I ikke allerede har set SKAM, så finder I serien her!

 

 

 

2 kommentarer

  • Tinna Emmertsen

    Fedt, fedt, fedt🙌🏻👏🏻Tak for dit fine indlæg😘 Mie Kirstine Quist fra wewonder.dk har også postet vores t-shirt i dag. Det er dritkul✌🏻️😎

    Siden  ·  Svar på kommentar

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN KREATIV OASE