SOL OG FLÆSER

EN KREATIV OASE

214

104

074

144

162

179

225

I sommers var mine drenge og jeg nede og soppe ved Bestsellers HQ. Jeg spottede en stor kuppel, som var ved at blive bygget, men jeg vidste ikke, hvad den skulle indeholde. I dag fik jeg oplevet denne kuppel. Den rummer et helt fantastisk univers. Jeg stod nærmest med åben mund, da jeg trådte ind af døren til den smukkeste oase.

Omgivet af industri ligger der et lille og hyggeligt grønt område – Dome of vision, et kulturhus, hvor alt er muligt. Tanken er, at det skal være et fristed, hvor tankerne kan få frit løb. Formålet med stedet er, at invitere byens borgere til at komme med deres input til indholdet i bygningen. Der er plads til kulørte lamper, musik, udstillinger og events. Jeg fik en snak med pigen bag baren, som kunne fortælle, at der er plads til at holde diverse selvskaber, ganske gratis, hvis du er ligeglad med, at andre folk kigger ind – det er jo for vildt. Tænk at holde en fødselsdag, bryllup eller barnedåb der. Det gad jeg godt. Glaskuplen vil stå nede på havnen fra i år til 2018 og vil være en del af Kulturbyen 2017.

Glaskuplen er et symbol på, at vi skal holde fast i hinanden og nyde samværet!!!

I finder den smukke oase her: Inge Lehmanns Gade, Pier 2

2 kommentarer

 • Johanne

  Ser vildt dejligt ud! Det skal helt sikkert tjekkes ud næste gang vi er i Århus☺️👌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria Kaas

   Det må I… der er så fint og hyggeligt. Vi havde Ingeborg med inkl. barnevogn og det var de helt cool med. I kan købe kaffe i baren og evt. medbringe jeres egen kage, det må man nemlig også!

   Siden  ·  Svar på kommentar

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SOL OG FLÆSER