MORGENKAFFE UDE I BYEN

SOL OG FLÆSER

056

042

020

Waow hvor har det bare været en vildt lækker dag i dag… solen har været dejlig lun, og jeg har fået en masse grin sammen med min seje veninde – hende vil jeg fortælle jer lidt mere om en anden dag.

Det fine lys har været helt perfekt til at få skudt en masse billeder, og jeg fik taget nogle billeder af min nye skjorte. Der er så mange fine flæser fremme lige nu, men jeg synes mange af dem bliver for pyntet til min stil. Jeg synes, at detaljen med lynlåsen på denne skjorte “dresser” flæserne lidt ned – kan man overhovedet sige det. Måske ikke, men håber, at I forstår

Skjorten er fra HM Trend

Billederne er taget nede på Godsbanen

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MORGENKAFFE UDE I BYEN