PINK SWEATPANTS

WALK AROUND IN AALBORG

Jeg har slappet af i Aalborg i weekenden… Fredag stod den på Mexi food fra VACA. Jeg er kæmpe fan af deres mad og særligt deres Ensalada, som smager fantastisk og som tilmed er en sund Take away. De har fornyelig åbnet en restaurant i Aalborg. Jeg spiser ofte VACA i Århus, så det er vildt lækkert, at de nu også er kommet til Aalborg.

081

Som alle nok har bemærket, har det regnet pænt meget i weekenden. Derfor blev det mest til hygge i min kærestes lejlighed, men en lille walk around skulle jeg naturligvis også lige på. Mit første stop var nede ved den fine væg, som jeg viste jer i mit seneste indlæg fra Aalborg.

110

132

156

161

165

181

Aalborg har en lille smadret og “skæv” gade, som jeg er ret vild med. Den måtte jeg også lige forbi. Den skiller sig ret meget ud i forhold til byens øvrige stil. Der ligger altid et eller andet sjovt skrot på gaden. Denne gang var det en masse ødelagte cykler i de fineste farver.

Hvis I har lyst til at gå på opdagelse i gaden, så hedder den Kattesundet.

Jeg håber, at I har nydt weekenden og klar til en ny uge!

 

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PINK SWEATPANTS