Min vin guide i Aarhus

Glimt fra mit besøg hos Langhoff & Juul og Ebeltoft

Indlægget indeholder reklame

I fredags gik jeg på sommerferie, og fejrede en længe ventet ferie med et besøg hos Langhoff & Juul, sammen med min kæreste. Langhoff & Juul åbnede i maj ny restaurant og hotel i Ebeltoft og jeg havde virkelig set frem til at besøge dem., da både dem og Ebeltoft er et skønt sted at besøge. Ebeltoft summer altid af hygge og ferie.

Da jeg trådte ind i restauranten, blev jeg fuldstændig betaget af deres helt fantastiske udsigt til havet. Lyden af havet og den svage lyd fra grinede børn som tog sig en aftendukkert, fik mig til at finde ferieroen med det samme. Jeg var klar til at læne mig tilbage, og nyde en lækker treretters menu, med tilhørende bobler og vine, som smagte fantastisk.

Som altid var maden hos Langhoff & Juul velsmagende, og en smagsoplevelse for en madelsker som jeg. Det var absolut “hele” køreturen til Ebeltoft værd og fra Aarhus er der jo faktisk ikke så langt… og man får så meget mere end “bare” en lækker middag.

Vi sluttede aftenen af med at slå mave ude på deres terrasse, med en kold G&T (produceret af en af Langhoff & Juuls fantastiske tjenere) og den fineste solnedgang.

Vi var desværre nødt til at køre tilbage til Aarhus samme aften, men drømmer om snart at komme tilbage, og vågne op på deres hotel og en solopgang over Ebeltoft.

Hvis I har fået lyst til at besøge Ebeltoft og nyde dette skønne sted, kan I kontakte Langhoff & Juul HER

1000 TAK til Langhoff & Juul for det lækreste besøg. Jeg ønsker jer alt lykke i Ebeltoft ☀

 

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min vin guide i Aarhus