En skøn fredag aften på vores stamcafe & lækker middag på Langhoff & Juul

Julegaveønsker til max 1000,-

Glædelig december til jer… jeg håber, at I nyder alt hvad der hører denne måned til. Herhjemme har vi julepynt overalt, lavet hjemmelavet juleslik og juledekorationer, haft besøg af nissen (den tror vi nemlig stadig på) og været på lidt julemarkeder rundt i byen.

Vi har spist sildemadder på Drudenfuss, som jeg mener, at alle i Aarhus bør prøve, og så sidder vi naturligvis alle mand klar, når diverse julekalendre ruller hen over skærmen. Er det bare mig, eller er det ik’ lige til at få stress over, at der jo er et væld af kalendre i år. Hvad blev der af to børne og én voksenjulekalender?

Men midt i al hyggen, er tiden som hvert år her, allerede løbet fra os. Julegaverne er der styr på, men det er for mig det mindste. Jeg får ik’ stress over at skulle købe gaver, men over alt det hygge, som jeg så gerne vil skabe og vise mine drengene. Men det er igen i år umuligt at nå det hele, når hverdagen ligesom også triller derud af.

Hvad angår julegaver, så har min familie bedt om ønsker fra mig sådan cirka 100 gange, og jeg har ihærdigt forsøgt at finde nogle ønsker. Som altid ønsker jeg mig oplevelser… men efter lang tids søgen, har jeg fundet lidt. Alt til max 1000,-. Hvis I, som jeg synes, det er svært at finde nogle ønsker, så kan I måske finde lidt inspiration i mine.

Ganni skjorte ~ HAY kande ~ Anni Lu kærlighedsvedhæng ~ Saks Potts tights

& Other Stories strik ~ HAY vase ~ & Other Stories sko ~ Ganni shopper

HM skjorte ~ Arket jeans ~ HAY plaid ~ NB sneakers

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En skøn fredag aften på vores stamcafe & lækker middag på Langhoff & Juul