Wall of Sound - en ny festival

Efterårs mix

Kæmpe hej til jer… ja så gik der igen noget tid, mellem dette indlæg og det sidste. Men jeg har virkelig bare NYDT det skønne vejr, og når solen skinner, kan jeg ik’ sidde stille i lejligheden…. hvilket også er forklaring på tiden mellem mine indlæg. Men nu er efteråret for alvor kommet, og lige nu putter Vagn og jeg under dynen… og så er det da oplagt at komme til tasterne igen ;).

Jeg lægger hårdt ud med et outfit i lækre efterårsfarver. Frakken er fra Minimum, og uanset hvor du kigger hen lige nu, så kan man ik’ undgå at spotte de brændte nuancer. Den er så dejlig blød og giver anledning til kram. Bukserne har jeg lige købt fra Ganni… synes de er svimlende seje!

LINK LINK LINK

Minimum frakke ~ GANNI bukser ~ HM trend strik (i butik nu) ~ HVISK taske ~ ADIDAS Yung-1 (similar) ~ VIU Eyewear The monarch

Dejligste fredag til jer!

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wall of Sound - en ny festival