Sejeste gummistøvler ever

Den perfekte nederdel til sensommeren og efteråret

Gestuz nederdel ~ Adidas YUNG-1 ~ HM trend sweatshirt ~ TRUSS taske

Kender I det… man skal bare lige ned i byen og slå lidt tid ihjel. Og så er det jo oplagt at lure lidt på nogle af de mange nyheder. Jeg shopper sjældent i fysiske butikker, og har kun ganske få butikker som jeg kigger i. Det er primært STOY, HM og Magasin.

Da jeg her den anden dag gik rundt i Magasin, imens jeg ventede på min kaffedate, faldt jeg fuldstændig pladask for den her lækre nederdel fra Gestuz. Jeg er vild med alt ved den. Farvesammensætningen, snittet og kvaliteten, som både passer til sensommeren og som også er helt perfekt til efteråret/ vinteren. Den kan styles med en tee, sneakers, sweatshirt, strik og støvler.

Den kan faktisk alt, hvis I spørger mig, og kan styles som kun fantasien kan begrænse.

💜💛💜

 

1 kommentar

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sejeste gummistøvler ever