De perfekte lyserøde bukser

Sejeste gummistøvler ever

Jeg ligger og flyder sammen med drengene… der er hedebølge i vores lejlighed, og pt er vores energi på et totalt lavt niuveu. Jeg har lige tjekket vejrudsigten, og den viser regn… så tænker at et gummistøvle-tip vil være oplagt.

Jeg modtog disse biker gummistøvler fra Ilse Jacobsen for lidt tid siden, men det har ligesom ikke rigtigt passet sammen med 30 graders varme. Men nu ser det ud til, at jeg snart kan hoppe i dem. De er super lækre at gå i, og så har de de sejeste detaljer med spænder og små nitter. Så er I på jagt efter nogle nye støvler, så bør I lige kigger HER

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De perfekte lyserøde bukser