Sejeste Nike til kun 449,-

Snefnug og røde sandaler

147cff98-2c2e-41a3-a4f1-ed68ea4d3b67298aa17e-80c5-4aab-a83d-fc62ff152480 e9c6c2e9-8d6c-4db9-824e-4dd2a6f39cad

Hej med jer… kan I mon huske mig 😚. Det er efterhånden ved at være (alt for) længe siden, at jeg har fået delt noget med jer herinde. Jeg har haft travlt med forskellige projekter, og har i farten prioriteret min IG profil. Men nu vil jeg krydre og fylde jer med lækre nyheder.

Jeg er garanteret som de fleste af jer, gået helt sur i kulde og snefnug, og længes helt ubeskriveligt efter nogle plusgrader og sol. Her den anden dag duftede det lidt af forår, og jeg hoppede for en meget kort stund i disse røde sandaler. Jeg er normalt en sneakers pige… også om sommeren, men dem her vil kunne få mig til at lufte mine fødder hen over foråret og sommeren.

De er lige landet i butikkerne, og I kan finde dem her ❤️. Skjorten er også fra Pieces, og kommer i butikkerne start april.

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sejeste Nike til kun 449,-