Big city-girl GOODIEBOX

Tre års kæresteri på Gäst

D og jeg har lige fejret vores tre års kærestedag… jeg skulle arbejde længe og havde også et aftenmøde, så vi havde ikke mulighed for en helt masse, og havde egentlig talt om, at ingen af os skulle gøre noget særligt ud af dagen. Men fra morgenstunden blev jeg overrasket med en rejse til Barcelona og en dag i London. Alt for lækkert!

Jeg havde heldigvis også planlagt noget for os, og kunne overraske ham med billetter til den udsolgte Turboweekend koncert i maj, hvor de spiller på Train!

Jeg havde også fået arrangeret en lækker 4-retters middag med tilhørende vinmenu på Gäst. Gäst har fået en Michelin anbefaling for deres lækre mad, som er et møde med italienske traditioner, nordisk elegance, lokale sæsonbestemte råvarer, og en bæredygtig tilgang til både mad og mennesker.

img_4833

Rimmet helleflynder med peberrod, glaskål og syrnet fløde.

img_4829

Saltbagt selleri, syltet tomat, æggeblomme og røget dådyr.

img_4835

Braiseret gris med rødbede, enebær og kirsebæreddike.

img_4837

Blodappelsin is, havre og yoghurt.

Det var helt vildt lækkert, velsmagende og vinene var spot on, og vores ide om, at der ikke skulle ske noget særligt, endte med at blive en helt fantastisk aften. Hurra for kærlighed… og lækker mad ❤️

Stemningen hos Gäst var dejlig afslappende, og betjeningen helt i top. En klar anbefaling fra mig, hvis I er til lækker mad, vino og en skøn aften, med den I elsker allermest.

I kan tjekke Gäst ud her ✨

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Big city-girl GOODIEBOX