Når julen gør ondt, men samtidig fylder en med glæde og kærlighed og en skøn nytårsfest

Lækre nyheder til Aarhus og mig

Jeg gik så meget i feriemood, at jeg nu er håbløst bagud herinde. Derfor får I her en blandet omgang af nye lækkerier til mig selv og også Aarhus.

Først og fremmest vil jeg fremhæve Ten square coffee, som er en ny, lille, hyggelig, luksus og lækker kaffebar. Den ligger i Graven, gemt væk fra gadens mange besøgende. Her får du serveret den bedste kaffe, som er nøje udvalgt. Jeg har efterhånden drukket kaffe der en del gange, og de skuffer aldrig. Stemningen er casual og imødekommende. Virkelig et besøg værd.

img_6472

img_4198

img_4323

img_5602

Jeg har også fået shoppet lidt udsalg fra Ganni. Jeg har længe kigget efter de lilla bukser, og nu er de mine.

img_7645

img_7748

img_5824

Og så er der den sejeste Leo jakke på vej… også fra Ganni. Tasken fik jeg i julegave. En limited edition fra Marc Jacobs. Jeg elsker alt ved den. Måske I er heldige at finde den her.

Den prikkede top er også fra Ganni, og jeg glæder mig til at det bliver lunere i vejret, så jeg kan bruge den til et par jeans og en oversize blazer.

Drengene og jeg har også været på Aros, for at opleve deres nyeste udstillinger. Synes, de er så fine, at jeg må dele dem med jer.

img_6399

img_6424

img_6431

img_6473

img_6532

img_6539

img_6541

Jeg har også været i Øst for paradis, hvor jeg så “En frygtelig kvinde“. En film som har skabt en masse debat om både kvinder og mænd. Den var for mig tåkrummende, skræmmende, komisk og giver anledning til spændende snakke. Jeg er ikke den store filmanmelder, men vil virkelig anbefale jer at tage ind og se den. Og har I en mand som nogen gange synes, I er lidt for meget, så tag ham i hånden og han vil (forhåbentlig 🙊) kigge på dig og tænke, at “så slem er du jo slet ikke”, give dig et kys og tænke pyt, næste gange du er lidt “frygtelig”.

img_6530

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når julen gør ondt, men samtidig fylder en med glæde og kærlighed og en skøn nytårsfest