Smukkeste Winberg smykker

Ugens optur #7

img_2704

img_3501

img_2978

img_3553

img_3531

Jeg ville egentlig have delt dette indlæg for et par dage siden, men vi har været ramt at sygdom. Heldigvis ikke værre, end at drengene og jeg har kunnet hygge herhjemme.

I mandags kom sneen endelig, og selvom det ikke var det vilde der dryssede ned, hoppede drengene ud på altanen og havde en fest. Vores altan er 26 kvm…. hvilket er ret luksus. Bare det at kunne træde ud fra 4. etage og nyde vejret på ok meget plads, er super lækkert

Torsdag i sidste uge var jeg oppe hos Organic Way i M.P Bruuns gade. Christina, som nogle af jer formentlig kender fra IG, fik igen mit hår til at stråle.

Lørdag fik jeg luftet min “julefrokoststop“, da mine veninder og jeg mødtes til årets fest. Her stod den på det helt store beige julemadsbord og bedste af alt pakkeleg. Alle pakkerne skulle være noget vi kunne tage på… og som skulle bæres resten af aftenen. Af hensyn til mine veninder, får I ikke et billede af os, men kønne var vi bestemt ikke. Det var til gengæld hamrende sjovt… og i den times tid pakkelegen stod på, kæmpede vi med sved og tårer.

Under overskriften bør I også se det her. Det er lækkert.

Husk at deltage i min adventkonkurrence, hvor I kan vinde en valgfri toilettaske el. make up pung fra Ellies and Ivy. Jeg finder vinderen på lørdag, og på søndag vil der igen være en lækker og appetitlig konkurrence.

💗💗💗

1 kommentar

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smukkeste Winberg smykker