Balsalens jule pop up shop

2. Søndag i advent – vind en valgfri toilettaske eller make up pung fra Ellies and Ivy

Indlægget indeholder reklame

Så er det blevet 2. søndag i advent. Jeg har altid så mange ideer om alt det hyggelige drengene, D og jeg skal, og alle de steder vi skal nå at besøge. Men hvert år sker der det samme…. tiden og december flyver væk, og vi når ikke halvt så meget som tænkt. Men sådan er det bare, og det vigtigste må være, at vi jo alligevel hygger og nyder det vi når. Jeg var til julefrokost igår, og er en lille bitte smule mast i dag, men har en ide om, at D, drengene og jeg skal ud og fælde et juletræ…. men er desværre ved at blive overhalet af mørket.

Nå, men 2. søndag i advent betyder jo også her, at jeg igen skal dele en super lækker konkurrence med jer.

Denne søndag kan I vinde en valgfri toilettaske eller makeup-pung fra Ellies and Ivy.

Jeg har nævnt det tidligere, men Ninna som er en af pigerne der står bag brand’et, er en af mine dejlige veninder. Jeg har fulgt hendes kæmpe udvikling, og er så mega stolt over at kunne dele denne konkurrence med jer…. og håber, at I alle har lyst til at være med. Jeg er selv vild med alle deres designs, og rigtig meget de skønne farver og mønstre. Og tanken om, at alt er naturlige materialer, og at ingen er ens, da de finder vintage sarier i Indien, tiltaler mig rigtig meget.

I har også mulighed for at møde de to skønne piger Ninna og Pernille, når de torsdag d. 14. og 15. december besøger Balsalens jule pop up shop. De vil have en masse af deres smukke og unikke designs med, og glæder sig til at hilse på alle, der kommer forbi.

Det eneste I skal gøre for at deltage, er at smide en kommentar her og del gerne konkurrencen på Facebook. Følg gerne @makaas & @elliesandivy på Instagram.

img_1283

img_2923 img_1284

Vinderen bliver trukket lørdag d. 16

VINDEREN ER LONE IBSEN. Stort tillykke til dig 💗

48 kommentarer

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Balsalens jule pop up shop