Julefrokost hos GHD Hair og Tapashi

Weekend i Aarhus #4

img_1797

img_1798

img_1788

img_2011

img_1969

Noget jeg elsker ved julen, er alle de fine julemarkeder, som særligt Aarhus formår at arrangerer, og hvert år skabe den skønneste stemning.

I weekenden besøgte jeg to af mine absolut favorit julemarkeder. Arkitekternes julemarked og julemarkedet nede på Godsbanen. Her er jeg altid på udkig efter noget flot og anderledes keramik. Man kan også ofte være heldig at finde noget 2. sortering, som for mig ofte kun bliver flottere, med de små skævheder og “fejl”. I år kom jeg desværre tomhændet hjem. Men i søndags overraskede min lille husnisse mig, med den her vildt lækre kande fra HAY.

Fredag var jeg til min første julefrokost, sammen med nogle søde Aarhus bloggere. Det kan I læse mere om her.

Husk at deltage i min adventkonkurrence, hvor I kan vinde de lækre Chunky hoops fra Jane Kønig.

HUSK at dele konkurrencen på jeres fb, for at deltage 💗

1 kommentar

  • Mette Thøstesen

    Hvor ser det hyggeligt ud 😊 – sikke noget lækkert keramik ellers🌸 Din fine frakke er det en h&m-sag? 👏🏻 Kh Mette

    Siden  ·  Svar på kommentar

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julefrokost hos GHD Hair og Tapashi