1. søndag i advent - vind et par Chunky hoops fra Jane Kønig

Julefrokost hos GHD Hair og Tapashi

I fredags startede min julefrokost-“sæson”. Den blev som nævnt her, skudt i gang i selvskab med nogle søde Aarhus-bloggere.

Vi startede med at besøge GHD Hair, hvor vi fik stylingtips, og sluttede af med at få stylet vores hår, som vi hver især ønskede. Jeg fik lavet de lækreste krøller, som gav mig den fylde i håret, jeg altid drømmer om. Synes, de er helt perfekte til både hverdag, og når jeg skal ud.

I kan se hvilke krøllejern de har her, og ellers deler jeg mit med jer lidt senere!

img_1600

Da vi i høj stemning kørte fra GHD, ventede der os lidt af en overraskelse. Vi skulle spise middag hos Tapashi, en restaurant jeg dagligt går forbi, men som jeg aldrig har overvejet at besøge. Men det er da en kæmpe fejl fra min side. Det var overdrevet lækkert, og jeg må helt sikkert hive D med derind meget snart.

img_1692

img_2012

Er I til sushi og tapas… og lækre G&T, så bør I virkelig besøge Tapasi. Jeg tør garantere, at I ikke fortryder det.

💗💗💗

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1. søndag i advent - vind et par Chunky hoops fra Jane Kønig