Ugens optur #6

1. søndag i advent – vind et par Chunky hoops fra Jane Kønig

Indlægget indeholder reklame

Så er det blevet 1. søndag i advent, og julehyggen kan for alvor begynde. Herhjemme har vi glædet os til, det skulle blive 1. december, til at tænde kalenderlyset, åbne julekalender, se julekalender, pynte vores hjem, og bare omfavne julen og fylde os med nærvær og hygge.

Julen er jo også den helt store gavemåned, og jeg har glædet mig til at vise jer min adventkalender. Jeg synes selv, at det er nogle super lækre ting, I kan vinde herinde. Alle fire ting er noget, jeg selv synes er lækkert, og håber, det er noget, som også vil falde i jeres smag.

Jeg vil hen over julen præsentere jer for de forskellige ting, I kan vinde, så hold øje. Jeg lover jer, det er godt.

Den første advent konkurrence er de her cool Chunky hoops fra Jane Kønig. Jeg har selv gået længe og sukket efter dem, og for nylig fik jeg et par…. og elsker dem. Jeg er derfor glad for, at jeg i samarbejde med Jane Kønig kan udlodde et par til en af jer.

img_1811

Det eneste I skal gøre er at:

1: Smide en kommentar herunder.

2: Dele konkurrencen på fb.

Følg også meget gerne @makaas & @janekønig på Instagram. Vinderen bliver fundet lørdag d. 9 dec., og 2. søndag i advent vil der igen være en lækker konkurrence.

Held og lykke til jer 💗

   

102 kommentarer

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugens optur #6