Weekend i Aarhus #3

Ugens optur #6

For lidt tid siden begyndte jeg “Ugens optur“, hvilket blev til 5 indlæg, og så en længere pause. Så nu må det være på sin plads at få nogle af disse opture ud til jer igen.

Denne “Ugens optur” står i madens tegn, og det bedste af alle måltider… morgenmadens/brunchens tegn.

Jeg har nævnt det før, og gør det da gerne lige igen…. jeg elsker morgenmad, og var det muligt, spiste jeg ude i byen hver morgen. I denne uge er det blevet til morgenmad ude hele to dage. Begge så lækre, at jeg må dele det med jer, som også er vilde efter god morgenmad.

I onsdags mødtes jeg med en veninde, til brunch på Ffood. De har i november denne farverige platte til kun 80,- inkl. en juice. Det var super lækkert, og hvis man er til en sød morgenmad, må det lige være stedet…. særligt chokoladen var at smage. Men min favorit var absolut avokadocreme på avocado… så bliver det ikke ret meget bedre i min verden. Hvis I bliver fristet, vil jeg anbefale jer at bestille bord inden, da det er et lille og populært sted.

img_0924

Torsdag mødtes jeg med LouGreenilicious, som er placeret i Magasin. Det er først gang, jeg spiser der, og tanken om at sidde i Magasin har nok ikke tiltalt mig ret meget. Men stedet overraskede mig super positivt. I samme øjeblik jeg trådte ind, glemte jeg, at jeg var i et stormagasin. Deres nøje udvalgte inventar skabte hygge og ro, og så var betjeningen dejlig imødekommende.

Vi fik begge serveret den vildeste avocadomad. Min blev lavet på glutenfri knækbrød, og smagte fantastisk. Alt på tallerkenen smagte himmelsk, og lur mig, om jeg ikke sidder der meget snart igen. Gør jer selv en tjeneste og tag en pause fra julegaveræset, sæt jer ned og nyd deres mad… I vil ikke fortryde det. Alt er oven i købet økologisk og uden tilsætningsstoffer.

img_1229

img_1269

Velbekomme

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend i Aarhus #3