Kjole til 150,-, gul strik og skønne luffer

Weekend i Aarhus #3

Indlægget indeholder reklame

Min weekend er forsvundet, inden jeg næsten nåede at mærke den…. kender I også det?

Den gik så hurtig, at mandag overraskende nok ikke var så slem, som andre mandage kan være. Måske fordi jeg ikke nåede at komme helt ned i gear….. noget som normalt ellers er på både drengenes og min top 10-liste i weekenderne.

Fredag havde jeg tidligt fri, og drengene og jeg gik ned i Dims studio, som fejrede deres 1 års fødselsdag og lancering af Makwerk, som er et nyt t-shirt mærke. Tanken bag Makwerk er, at du og jeg kan sende ideer til print eller tekster, som kunne være fede at få trykt på en t-shirt. Jeg sidder med i udvalgt, sammen med ejerne og Lou. Vi modtager alle jeres forslag, og beslutter efterfølgende hvilke t-shirt, som skal lanceres. Det er et sjovt projekt at være en del af, så send endelig nogle seje forslag til os herinde.

img_0964

Dims studio er en farverig butik, fyldt med sjove, anderledes og fine sager til boligen. Otto købte disse frugt julekugler, som bare er for vilde. Bagefter stod fredagen på MacD, snoller og Disneysjov.

Lørdag skulle jeg på arbejde. Det er yderst sjældent, at jeg arbejder om lørdagen. Men det kunne alligevel mærkes. Drengene og jeg holder jo kun weekend sammen hveranden weekend, så vi var ikke særligt jublende, da vi skulle kramme farvel lørdag morgen. Til gengæld var gensynsglæden stor søndag morgen.

img_0963

Drengene ville gerne ud at spise Letz sushi, og jeg nedlagde veto om en lang familie gåtur ude i Dyrparken. Jeg har ingen bil, men D (og hans bil) var hos os søndag, så det skulle “udnyttes”. Jeg er ikke fan af at anvende offentlig transport, og foretrækker at gå (langt) istedet. Men dyreparken er lidt for langt for de stadig små ben på drengene, så det var skønt at komme ud i parken, og med masser af luft omkring os.

De lækreste NÚNOO luffer finder I her.

(Se outfit her) 💗

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kjole til 150,-, gul strik og skønne luffer