Nyeste favoritter til mig selv og lejligheden

Tre julefrokost outfit – til tre forskellige typer julefrokoster

Indlægget indeholder reklame

Jeg håber, at I alle overlevede Black Friday? Jeg har haft en uge, hvor jeg ikke har været på toppen, og ærlig talt så magtede jeg ikke hele det stuhaj omkring Black Friday. Jeg droppede helt at undersøge de sikkert mange gode tilbud, og holdt mig helt væk fra byens gader. Egentlig står jeg heller ikke og mangler det vilde… men men når det er sagt, så nærmer jeg mig en mindre tøjkrise. Jeg skal nemlig til tre ret så forskellige julefrokoster i år, og jeg skelner ikke stort mellem hverdags- og festoutfits. Men det bliver jeg vist nødt til, når jeg skal til mine julefrokoster. Jeg er derfor i gang med en større søgen efter de helt rigtige sæt… og uden det kommer til at koste mig en formue. Bruger sjældent et stort beløb på “festtøj”, mest fordi jeg ikke gider at have noget tøj hængende i skabet, som kun kan bruges til fest.

Den første julefrokost jeg skal til er på fredag, sammen med nogle af Aarhus-bloggerne. Det eneste jeg ved om aftnenen er, at jeg skal se “læks” ud. Allerede der får jeg en mindre krise ;). Jeg har valgt at tænke i farver, og hvad jeg efterfølgende kan style, så det kan bruges til hverdag.

Blogger julefrokost 

img_9893

JANE KØNIG Stor Shell | SAMSØE SAMSØE kjole | GARDENIA støvletter | TRUSS taske

Den lyserøde kjole er vildt lækker, og en kjole jeg bagefter vil kunne bruge under en stor lækker strik og et par sneakers. Jeg har valgt nogle enkle, men stilsikre og cool accessories. Både de store Shell øreringe, støvletterne og TRUSS tasken kan gå til alt, både hverdag og fest, og kan fornyes som kun fantasien kan begrænse. Med det outfit kan man da vist kun komme til at se læks ud.

Julefrokost med veninderne

Weekenden efter står den på årets helt store venindejulefrokost. Mine veninder og jeg har alle travlt med hver vores hverdag, børn og karriere. Nogen er flyttet fra byen og landet, så det er en aften vi alle hvert år ser frem til, og jeg glæder mig vildt til at se alle mine skønne gode gamle veninder.

img_0453

NIKE | HM bukser (299,- købt i butik) og top | JANE KØNIG Chunky hoops

Her kan man stort set komme i alt, og lige her har jeg allerede stort set styr på mit outfit. Bukserne, toppen og øreringene her har jeg, og det bliver aftenens outfit. Jeg skal med garanti have et par danse venlige sneakers på. Har længe overvejet dem her fra Nike, så hvis jeg ikke vælger et par fra en af skokasserne herhjemme, så bliver det dem her.

Personale julefrokost – tema: Oscar og rød løber

Den tredje julefrokost er på mit arbejde. I år er temaet The Oscars og rød løber. Her kan jeg nok ikke komme udenom noget ekstra festligt. Vi er blevet inddelt i filmhold, og min gruppe og jeg skal fremføre et lille skuespil fra Olsen banden. Min gruppe mener, at jeg er den fødte Yvonne. Jeg er dog ikke helt enig, og føler mig allerede max presset ;).

Den lange kjole fra Résumé er som skabt til den røde løber, og jeg tænker at Yvonne ville have set skøn ud i den, og så vil den forhåbentlig supplere min røde kinder, når vi skal fremføre vores lille spil. Øreringene fra Jane Kønig er så seje, og vil være perfekte til kjolen. Jeg har valgt støvletterne igen, fordi jeg ikke render rundt med et guldkort i baglommen, og fordi de vil kunne skabe noget coolness til kjolen.

img_0454

RÉSUMÉ kjole | JANE KØNIG ringlet øreringe | GARDENIA støvletter

Nu må jeg se hvad december-lønnen tillader!

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyeste favoritter til mig selv og lejligheden