Weekend i Aarhus #2

Nyeste favoritter til mig selv og lejligheden

Indlægget indeholder reklame

img_8096

… er aller først min mini Truss taske. Jeg købte for et års tid siden en lille clutch fra Truss (similar her), og er stadig ellevild med den. Elsker mønstrene og farvesammensætningerne på deres tasker, og så kan de bare tilføre et billede en helt masse ;). Kender I det, at man kigger på noget, og forestiller sig hvordan det vil se ud på et billede? Jeg gør! 🙂

Jeg har også tilføjet et par Fenty Puma til min sneakers samling. Kunne ikke modstå farven, og så er de ret meget en modsætning til mine andre par. De er i øvrigt cool til en maxi skirt og stor strik.

img_8417

I forbindelse med flytningen, er der kommet lidt nye billeder ind. Plakaterne med motiver af Lundstrøm er købt på Kunsten. Jeg synes, han var en fantastisk kunstner, og hans farvesammensætninger er så lækre…. og så er det hyggeligt at få noget fra AA op på væggen.

img_8765

Kjolen her er stadig min favorit, og kaffekoppen som jeg købte fra Beau Marche sidst jeg var i Kbh., er stadig for mig præcis lige så fin, som da jeg købte den. Den kan købes her.

Nogle gange ser jeg noget, jeg næsten ikke kan leve uden (har I det også sådan?), og efter lidt tid tænker jeg… “jo det kunne jeg godt”. Det er så ik’ lige tilfældet her ;).

img_9802

Vinteren er for alvor kommet, og jeg har derfor været ude at invistere i en ny frakke. Valget stod mellem den her, og den på billedet. Jeg er vild med lange frakker, hvorfor jeg endte med den her fra HM.

💗💗💗

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend i Aarhus #2