Kunsten Aalborg og Museum Jorn

Fashiola – en fashion platform

Sponsoreret af Fashiola.dk

Bruger I også (alt for) lang tid på at sidde og kigge på nogle af de utallige webshops?

Jeg gør… og nogle gange ender jeg med at droppe et ellers ihærdigt forsøg på at finde den f.eks helt rigtige jakke, fordi jeg ikke altid magter søgen, eller fordi jeg ikke altid ved, hvor jeg finder det helt rigtige. Derfor er Fashiola.dk, som er en fashion platform, der samarbejder med forskellige webshops som HM, Zara, ASOS, Marni, & other stories og Superdry blandt mange andre brands, helt fantastisk og gør søgningen efter den helt rigtige style meget nemmere.

De viser produkter fra de forskellige brands, og sender dig videre til den webshop, som har den præcise vare, du ønsker… og til den bedste pris. Du shopper altså ikke hos Fashiola, men hos den webshop du finder den style, du ønsker at købe. Det svarer lidt til google (som i øvrigt er min bedste ven), dette er bare en dansk søgemaskine for mode.

img_6642img_6644 img_6647

Jeg har fundet min nye jakke fra Superdry via Fashiola. Superdry er normalt ikke et mærke jeg kigger efter. Men da jeg søgte på vinterjakker, dukkede den op, og jeg faldt for den røde farve og den høje hals, som er helt perfekt til de ekstra kolde vinterdage – sne i uldtørklædet er bare ikke det fedeste!

Jeg faldt også over de lækreste ruskindsstøvler, og måtte også have dem med. Jeg gør ikke så meget i støvler, men hvert år står jeg og mangler et par praktiske af slagsen, men også pæne støvler til når særligt drengene og jeg skal ud.

img_6648

Udover at være en søgemaskine, så deler de også nyheder, tips og trends. Her kan I for eksempel læse om “månedens trends”, outfit på budget, gaveideer, efterårsoutfit, must have accessories, favoritfarver til efteråret, tips til maxikjoler og sneakers, lækre mønstre og meget mere…. alt samlet et sted.

Tjek det ud og gør jeres online shopping nemmere 💗

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kunsten Aalborg og Museum Jorn