Café Opera - Aarhus’ smukkeste cafe

Weekend og lækre efterårsfarver

img_6964

ENVII strik ~ HM kjole (smiliar her) ~ Lundstrøm keramik købes på Kunsten

Jeg håber, at I har haft en skøn weekend, og nyder resten af den sammen med jeres favoritmennesker! Jeg selv har haft en skøn en af slagsen.

Drengene har holdt weekend hos deres far, så fredag stod den blandt andet på J-dag. En veninde og jeg har nogle år gået rundt til de forskellige bodegaer i Jærgergårdsgade, så det skulle vi naturligvis også i fredags. Det lugter frygteligt at ryg, men det er drøn hyggeligt og stemning er høj. Efter kun små 4 timers søvn, stod jeg lørdag tidligt op, og tog en GoMore til AA… godt nok lidt træt, men havde en længe ventet aftale deroppe. Det hører I mere om senere  🙂

Jeg ville bare lige sig Hej, og dele mine favorit efterårsfarver med jer!

Fortsat god dag til jer 💗

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Café Opera - Aarhus’ smukkeste cafe