Efterårs colour mix

Karmameju couture øjencreme

img_5620 img_5628 img_6009

& OTHER STORIES kjole (udsalg i butik) ~ HM strik og frakke  ~ ACNE hue ~ GANNI sokker ~ BEAU MARCHÉ kaffekop

Jeg er nået en alder, hvor jeg hver morgen får øje på en ny rynke (kun lidt overdrevet), og ærlig talt er det total nedtur. Jeg har aldrig haft krise over min alder, da jeg har nået de ting jeg har ønsket mig af livet, og jeg føler mig ikke “gammel”… kun de efterhånden få gang om året, hvor jeg forsøger at leve, som da jeg var ægte ung ;).

Men i guder hvor jeg bare hader, at min krop begynder at ældes. Jeg spiser sundt, drikker mit vand… nogle gange så meget, at jeg er ved at drunke mig selv, får masser af luft og jeg løber. Men rynkerne i mit ansigtet er åbenbart ligeglade, og de små folder (fine linier vil andre måske kalde dem) giver den gaz.

Smilerynker er fine og charmerende og jeg elskede f.eks. min mormors “kysserunker”, som jeg kaldte dem omkring hendes læber. Jeg er bare ikke helt vildt forelsket i mine egne “bekymringsrynker”.

Kender I rynken mellem øjenbrynene? Den har jeg, og synes den er SÅ strid. Hvis jeg kunne trylle, ville jeg fjerne den som det første. Jeg tør nemlig ikke at få den fjernet på anden vis.

I fredags var jeg inviteret på Langhoff & Juul, hvor Nanna præsenterede de lækreste produkter fra Karmameju, og bedst af alt deres nye eksklusive øjencreme, som skulle stramme huden omkring øjnene op, lave en lysnende effekt på mørke rander, give en ensartet og glat overflade, fugte og give en silkeblød hud. Jeg var solgt, og glæder mig helt vildt til at forkæle huden omkring mine øjne, og forhåbentlig mindske de pokkers rynker.

Fælles for Karmameju er, at de skaber rene naturlige og effektive produkter, alle med age-defence egenskaber, og så indeholder de naturlige dufte. Og så har de i øvrigt også den lækreste morgenkåbe til voksne og børn.

Jeg lover jer…. Karmameju er ren selvforkælelse 💗

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efterårs colour mix