Følelsen af glæde og sorg på en gang

Efterårs colour mix

img_4212

ENVII strik || ADIDAS Iniki runner (nedsat til 600,-) || ACNE hue || RANU tørklæde || HM trend nederdel (desværre ikke omline) || ADAX leo taske (similar her )

Igår aftes var D og jeg et smut i Tivoli friheden. De havde inviteret, og vi trængte til at komme ud og få tankerne og vores snakke om lejlighed, indretning og hvad der ellers opstår under en flytning, over på noget helt andet.

Hele parken var pyntet op til børneballade og Halloweengejl. Det var super sjovt og hyggeligt. På søndag skal drengene og jeg derud, og jeg glæder mig til at se deres begejstring over stemningen, der er skabt.

Jeg smed mit Tivoli outfit på IG…. et billede i farten og dårligt lys, men det fik overraskende meget opmærksomhed, hvorfor jeg lige vil dele det her, med de direkte links ☺️.

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Følelsen af glæde og sorg på en gang