Cozy winter boots

Når tiden flyver afsted

img_2713

GANNI nederdel || MBYM strik

Åh jeg har så meget, jeg gerne vil dele med jer… men kan knap følge med i mit liv herude lige nu. Jeg har haft den mest fantastiske kæresteweekend i Stockholm, været i et ondt smertehelvede, haft fødselsdag, haft den fineste dag i Silkeborg og på Museum Jorn… alt imens vi pt. lever i flytterod og papkasser über alles.

Men på torsdag starter vores flytning, og vi glæder os alle helt ubeskriveligt meget. Vi siger farvel til noget, vi hver dag har elsket, og et hjem som vil sidde dybt i både drengenes og mit hjerte. Men nu rykker vi videre, og det bliver fantastisk. Vi skal igen skabe et hjem fyldt med glæde og kærlighed, indrette og nyde den vildeste udsigt ud over byen!

Jeg tjekker ud igen, og vil glæde mig til at hverdagen igen har fundet ro, så jeg kan dele meget mere med jer her ❤️

Hyg jer derude

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cozy winter boots