Forkælelsesaften hos Kähler and friends

Cozy winter boots

På opfordring fra en af mine søde følgere på min instagram og herinde, har jeg lavet dette indlæg med en masse skønne vinterstøvler. Jeg har ligget syg de sidste dage… SÅ kedeligt. Men så er det skønt med en god ide fra en der følger med. Tak for det ;).

Hold jer iøvrigt ikke tilbage, hvis I andre sidder derude, og har nogle gode ideer til mine indlæg. Jeg er altid klar på en udfordring :).

Jeg har faktisk allerede været igang med at lede efter de helt rette støvler i lidt tid nu, og jeg er nok landet på de lyserøde fra Vagabond og/eller de sorte fra Notabene. Synes, de er vildt lækre, og vil kunne gå til alt fra jeans til lange kjoler. De røde fra Sorel synes jeg også er ret seje. Er i det hele taget ret begejstret for den røde farve, og som pædagog og mor, kunne de være helt perfekte til det danske vintervejr.

img_9562

VAGABOND || SOREL || ANGULUS || NOTABENE

img_9564

 

TIMBERLAND Limited edition || PIECES || KENZO || TAMARIS

img_9568

& OTHER STORIES || BILLI BI || DIEMME || ZARA

Jeg håber, I er blevet inspireret og klar til den dejlige danske vinter!

5 kommentarer

 • Maria

  Jeg har en udfordring.. Vinterjakker. Der er varme! Og seje…
  Synes iøvrigt du har mega fin stil 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria Kaas

   Fedt… det er ikke utænkeligt at jeg vil tage den op ;). Tak for de søde Prd 💗

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Thøstesen

  Åhhhh tusind tak for den fine inspiration!! 😊 Tror jeg køber de lyserøde fra Vagabond, nøøøøj de er fine!!! Tusind tak!!! Jeg går også og kigger efter nogle lækre Maxi/midi nederdele eller kjoler (helst med elastikkant), så hvis du har nogle forslag, du måske selv går og kigger lidt på, så hold dig endelig ikke tilbage med inspirationen 😉 kh Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forkælelsesaften hos Kähler and friends