Boxmarket pop - up fashion festival

Forkælelsesaften hos Kähler and friends

img_7433

Indlægget indeholder reklame

KÄHLER Fiora guld vase

For et par uger siden var jeg inviteret til en ren forkælsesaften hos Kähler and Friends. De to skønne damer Lou og Birgit tog imod mig og nogle af de andre søde Aarhus bloggere med kram og smil. Det er altid super dejligt at besøge dem og den smukke butik i Bruunsgade.

Hvis I ikke allerede har været derinde, så gør det. De lægger en dyd i at levere den bedste service, og har tilmed lige investeret i en lækker kaffemaskine, så de nu kan tilbyde kunderne en lækker kop kaffe, imens de går på opdagelse i butikken.

Til forkælsesaftenen blev vi udfordret – jeg gjorde i hvertfald. Vi skulle lave vores egen fredagsbuket… noget jeg sjældent gør i. Men det var sjovt og hyggeligt, så måske jeg vil begynde at lave mine egne buketter. Hver fredag kan buketterne ses på deres fine og inspirerende IG.

Vi fik også det lækreste smørrebrød fra Kähler Spisesalon. Det er ikke sidste gang, jeg skal have mad derfra. Vi fik også fornøjelsen af at lege med Kählers lækre styles, da vi skulle dække et bord. Vildt luksus at have alt til rådighed, og jeg drømmer stadig om, at mine køkkenskabe vælter i lækkerier fra Kähler.

img_7431 img_9431 img_9419img_9388

KÄHLER Mano kande rosa || KÄHLER Mano krus || KÄHLER Hammershøj drikkeglas || KÄHLER Hammershøj grøn lysestage

Jeg var også så heldig at få nogle nyheder med hjem. De var spot on, og kæmpe luksus med noget nyt til efteråret og vores kommende nye hjem.

Se mere fra Kähler her her her og her

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Boxmarket pop - up fashion festival