Den lækreste efterårsfrakke

Vi skal flytte

img_6235

HM Trend skjorte ( i butik) || HM Trend bukser || NB 991 snedkers

I går eftermiddags skrev jeg at noget stort kommer til at ske, og det var i virkeligheden dumt, for jeg fik en masse beskeder, som jeg desværre ik har haft tid til at svare på. Så nu får I alle vores nyhed her 😜.

Jeg har i går aftes opsagt min fantastiske lejlighed, det gjorde lidt ondt, for drengene og jeg har haft de bedste år her. Men nu er det tid til at rykke videre. Jeg har haft kigget på en del lejligheder, og også rækkehuse i Mårslet. Særligt Mårslet gjorde mig helt fysisk dårlig, og tanken om at skulle flytte fra byen fik jeg bekræftet, slet ikke var det rigtige for os. Jeg er et bymenneske, og drengene har fået startet et godt skoleliv op herinde. Aarhus C er uden tvivl, stedet vi skal leve vores liv.

Midt i oktober flytter vi længere ned i byen, hvor jeg har fundet en stor og lys lejlighed, med kæmpe altan med udsigt ud over byen, og bedst af alt, til en del færre penge end her. Og så vil der være plads til D og hans drenge, når vi om et års tid flytter sammen ❤️.

Inspiration til indretning er allerede i fuld gang, og jeg glæder mig helt vildt til, at drengene og jeg skal skabe et nyt hjem sammen, og til vi i fremtiden kan skabe et fælles hjem for os alle!

   

6 kommentarer

 • Århus C ér bare dejlig, var der igår til Århus Festival, hvor vi også hookede op med et vennepar der bor i Latiner kvarteret, til et glas vin på Drudenfuss, som jeg gerne tog med hjem til Aalborg 😉 Det er bare en skøn by, I har jer.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MARIA KAAS

   Aarhus er bare en lækker by… men synes nu også at AA er skøn ☀️. Åh ja Druden er også mit favorit sted 💗

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor lyder det bare skønt! Stort tillykke med jeres kommende hjem. Jeg glæder mig meget til at følge med i jeres nye omgivelser <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MARIA KAAS

   1000 TAK søde 😘. Håber snart at se dig igen ☀️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor lyder det bare dejligt for jer. God beslutning 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den lækreste efterårsfrakke