Nyheder fra Jukserei

Sundt og velsmagende mad i Berlin

img_1563

img_1935

img_1936

img_1937

img_1938

img_1939

GOOD BANK

Jeg rejser til Berlin så ofte som overhovedet muligt, og gerne et par gange om året. D og jeg har derfor nogle favorit spisesteder, som f. eks. Yosoy, som har den lækreste tapas og vino. Men siden vi besøgte byen sidst, er der kommet nogle nye og super lækre steder, som vi ville prøve.

Et af stederne var GOOD BANK, som både er hamrende fin, og så har de et stort udvalg af lækre salater og meatballwraps. Vi tog Phillip og Ida med derind, som nok ville have fortrukket noget junk. Men de unge var begejstrede, og vi ku’ alle hurtigt blive enige om, at det smagte lækkert og af mere end bare en gang salat.

img_1109

img_1656

img_1707

BEETS & ROOTS

BEETS & ROOTS er en salatbar alla GOOD BANK. Den var også vildt fin, og salaten smagte mindst lige så godt her. Et plus ved deres menukort er, at det er muligt at få glutenfrie wraps og er man veganer, er der også et fint udvalg af lækre retter.

img_1940

APOSTEL

D og hans drenge har været alene i Berlin et par gange, og første gang de var afsted, faldt de over, efter deres smag, byens bedste pizza…  og nok også den største. Jeg spiser ikke selv pizza, men de andre giver pizzaen thomps up, og mener, at alle pizzaelskere skal smage den her.

Velbekomme

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyheder fra Jukserei