Hjemme i Aarhus - Outfit

Nyheder fra Jukserei

img_2072

img_2071

img_1883

img_1884

img_1302

img_1885

Indlægget indeholder reklame

Da jeg var i Berlin, blev jeg inviteret til et hyggeligt møde hos Jukserei, som har deres smukke studio i Berlin. En af de søde piger Anne tog imod mig, og jeg fik set på alle deres lækkerier. Måske I fulgte med ovre på min IG!?

Jukserei har lige lanceret en ny kollektion, som er mindst lige så fin og cool, som det de tidligere har lavet – f.eks. deres populære croissant kollektion. Mine favoritter fra deres nye kollektion er Spring ringen, Clover armbåndet, Box halskæden og de seje Solar øreringe.

Se hele kollektionen her – og vær forberedt på at blive fristet 😉

Til jer der kommer til Berlin, så tag et smut forbi deres studio. Pigerne er så søde og studiet er smukt. Det er et oplagt besøg, hvis I er i området, eller i forbindelse med en cykeltur rundt i byen.

JUKSEREI STUDIO

CHORINER STRASSE 6

BERLIN

🖤

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemme i Aarhus - Outfit