Jeg har forkælet mig selv med noget smukt

Få 20% rabatkode til Stolbjerg

img_5619

STOLBJERG CLUTCH

Jeg holder sommerferie – lidt endnu, og nyder masser af tid sammen med drengene og D, hvorfor her er mere stille end normalt.

Jeg har haft brug for at komme helt ned i gear på alle tænkelige måder, og det er jeg kommet. Men efter en tur i Skagen og en uge i kolonihave, er det altså også bare helt vildt lækkert at komme ind til byen, til vores hjem og her hvor vi trives allerbedst igen.

Vi kom hjem fra haven i går, og i eftermiddag smutter drengene på ferie hos deres far i to uger (av), og jeg kører til Berlin med D, hans ældeste søn på 18 år, og sønnens søde kæreste Ida!

MEN grunden til, jeg lige giver lidt lyd fra mig er, at jeg har fået lov til at dele den mest fantastiske rabatkode med jer. De næste 4 dage har I mulighed for at shoppe hos Stolbjerg med 20%. Rabatkode MARIA

Jeg elsker (stadig) min custom made taske, som får mig til at tænke på min familie hver gang jeg kigger på den. Hvorfor, kan I læse mere om her.

Hvis I ik’ allerede har set det, så har de lige lanceret en sej bæltekollektion. Min personlige favorit er bæltet nedenfor, som snart lander i min postkasse. I kan se flere her.

img_0523

Hey… fik jeg sagt, at alle deres designs er håndlavet med omhu og kærlighed 💗

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har forkælet mig selv med noget smukt