Vores ferie i Skagen

Jeg har forkælet mig selv med noget smukt

skaermbillede-2016-03-09-kl-12-36-21

Lige inden min sommerferie blev skudt i gang,  solgte jeg ud af min garderobe. Mest for at få ekstra lommepenge til isvafler, vino og andet lækkert vi møder på vores vej i ferien. Men også fordi, jeg havde forelsket mig i Bjarni Sigurdsson‘s keramik… og den her kaffekop og det lille fad, måtte jeg bare eje. Jeg kiggede på det i Kalejdoskop sidste jeg var i AA, og da vi kom til byen efter vores dage i Skagen, gik jeg direkte ind til byen og købte det. Synes det er intet minre end smukt!

img_8456

Jeg er også fuldstændig vild med Ganni’s nye kollektion, og kunne eje stort set alt. Jeg har allerede købt de prikkede Monette Georgette bukser, som jeg har vist glimt af her. De er alle pengene værd, og jeg har stort set haft dem på hver dag, siden jeg købte dem. De kan mixes med alt, og pasformen er helt perfekt… og så er de dejlige luftige. Jeg er ikke så meget for shorts og korte nederdele, så de her er et perfekt alternativ.

 

Jeg er også vildt fristet af den her skjorte kjole/ jakke… synes den er vildt stilet, og kan bruges på forskellige måder, alt efter humør og anledning.

img_8489

GANNI SKJORTE KJOLE

☀️☀️☀️

Jeg har også lige set et virkelig flot sofabord hos Homeish, bordet er rundt og af jern/aluminium og  er noget af det smukkeste jeg længe har set. Selve bordpladens overflade er oxyderet aluminium, det givet et flot, råt og elegant udtryk. Jeg fandt også en masse andre lækre ting hos Homeish, som også har en butik i Sydhavnsgade 28 i København SV, et besøg værd

2 kommentarer

 • Lou

  Sikke en fin gave! Husker godt du kiggede på både kop og det lille fad, men at tiden var for knap til at tage beslutninger den dag.. Han laver virkelig noget super fine sager ham Bjarni og elsker også de tallerkener jeg har fra ham. Måske en fejl jeg ikke også har en af hand kopper 😉

  Kh Lou

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækkert! Jeg var i Kalejdoskop så sent som igår – deres smykke afdeling er altså altid helt fantastisk. Jeg tror mit næste køb bliver et par Sherning ørering – men Louise Krag ringene lokkede også. Jeg er så meget en skade, når det kommer til den slags (;

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores ferie i Skagen