Jeg har fundet roen

Vores ferie i Skagen

Jeg synes lige, vi er ankommet til Skagen, men nu har vi allerede vinket farvel til sommerhuset og byen. Vi har haft de dejligste dage deroppe, og har lyst til lige at dele nogle af vores oplevelser med jer.

Da vi kom derop smed D drengene og jeg af ved Iscafeen. Ikke det værste sted at opholde sig, da de har byens bedste is. Her gav vi den gas og guffede isvafler og kiksekage, som min mormor kunne have lavet det. Klart en anbefaling, hvis I kommer til byen… og de har tilmed den hyggeligste gårdhave.

img_6803

img_8462

Vejret var heldigvis med os, og ud over at spise alt for mange is, har vi slappet af i huset… og bedst af alt i haven. Drengene har brugt stort set al deres tid derude, og har nydt bare at kunne vimse ud og ind, som det passer dem. Noget som ikke altid er muligt som bybørn.

img_6991

img_7035

img_7093

img_7118

Mandag var der dejlig vindstille og lunt, og drengene var knap stået ud af sengene inden de foreslog strandtur. Vandet var 15 grader og drengene fik badet, imens D og jeg holdt os til lidt solbadning. Jeg elsker vand, men min krop kræver lidt flere grader for, at jeg kan komme i.

img_7308

img_7309

img_7353

img_7356

GANNI BUKSER || GANNI TASKE (Similar her på udsalg)  || STOLBJERG CLUTCH

Vi fik også besøgt det Grå fyr, hvilket var en fin oplevelse, og noget jeg også vil anbefale jer,  hvis I kommer herop.

img_7440

img_7638

Dennis er, som jeg tidligere har nævnt, født og opvokset i byen. Han kender derfor en del i byen, og en af dagene fik vi fornøjelsen af at møde en af de gamle gutter, som er fisker. Vi mødtes med ham nede ved industrihavnen, hvor vi oplevede hvordan han hev sin fangst op af båden, og så fik vi en bette sejltur. Drengene var helt mundlamme, og fik uden tvivl en oplevelse for livet.

img_7639

Drengene har aldrig været ude på Grenen, så den oplevelse måtte de også lige have med, inden ferien sluttede. Da vi kom derud,  svømmede der en sæl rundt i vandkanten, til stor bejegstring for alle de besøgende inkl. os ;). Vi kom derud v. middagstid og der var der fyldt godt op med turister. Jeg løber altid omkring Grenen når vi er deroppe, og tager man derud v. 9 – 10 er der en dejlig og rolig stemning.

snapseed

img_7733

img_7741

Sidst D og jeg var i Skagen, spiste vi frokost på Pakhuset. Jeg fik en håndpillet rejemad og D fik tatar. Det var SÅ lækkert, så det bliver I også lige nød til at få med her ;).

img_5378

Nu har vi et par dage i Aalborg, inden vi drager mod Aarhus og KOLO-ferie. Noget, jeg glæder mig vildt meget til.

Feriekram fra mig til jer ☀️

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har fundet roen