Ugens optur #4

Jeg har fundet roen

img_6642

STOLBJERG CLUTCH

Jeg puster ud, trækker vejret dybt, og er klar til at nyde tre ugers ferie sammen med D og drengene. Det er første gang vi alle 4 skal holde sommerferie sammen. Yee det bliver skønt. Vi skal holde ferie i DK… så vi krydser for  dejlig dansk sommersol… men som vejret er nu, så er det helt ok med mig!

Inden jeg gik på ferie, fik jeg smagt lidt på roen og god tid sammen med drengene. Vi havde nogle stille dag på job, og jeg havde derfor drengene med nogle dage. Ren luksus at have den mulighed. Vi har også fejret D’s ældste søn Phillip, som i onsdags blev 18 år. Vi surprisede ham nede på Ulla T, hvor stort set alle fra hans familie var samlet,for at glæde og give ham en festlig dag.

img_6644

GANNI BUKSER

Nu er ferien så i gang, og første dag blev nydt i Aarhus, sammen med drengene og Magnus, som er D’s yngste søn. Vi spiste is hos Social foodies, hvor man sammen med Suppestegogis  får Aarhus’ bedste is.

img_6643

Nu er vi landet i skønne Skagen, hvor vi hygger, leger på stranden, spiser masser af mad og snacks, slapper af, drikker vino og bedst af alt, er helt nede i gear, og bare nyder tiden, nærværet og roen sammen!

img_7635

Håber I alle nyder ❤️

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugens optur #4