Ugens optur #2

What to do in Aarhus #1

Til jer der vil feste

så larmer Aarhus ekstra meget i tiden, og jeg er vild med det. Derfor vil jeg dele kommende arrangementer med jer. Der har allerede været en masse seje arrangementer som SPOT, Vestergadefesten, åbningen af kulturbyen 2017, NS og meget mere, og det fortsætter.

På lørdag holder Aarhus Volume gadefest nede på Godsbanen. Det er ganske gratis og fra 12.00 – 24.00. Der vil være lidt Street food, live graffiti, Street basket konkurrencer og bedst af alt, masser af musik.

Her kan I se dagens program, og bemærk kl.22.00 kommer Noah Carter. Jeg var til hans koncert til SPOT, og det var den vildeste. Så hvis I har planer om at tage derned, så vær der i rigtig god tid.

img_3071

Til jer med børn, eller jer der bare elsker at hygge

så er der Latinerfestival på lørdag. Her kan I blandt meget andet, deltage i byens længste, gratis morgenmadsbord ved Graven fra kl. 10.00 – 11.00, hipsterbingo, og parisermarked med masser af design og kunst.

Jeg bliver altså også nødt til at anbefale jer at tage ned til springvandet ved havnen på lørdag, hvor vi er lovet omkring 23 grader.img_1032

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugens optur #2