Min sidste dag fra bloggerweekenden i AA

Lækre styles til årets NS

img_2524

GANNI SHOPPER || COS JEANS || TRINE TUXEN LARGE LOGO NECKLACE || GANNI T SHIRT

 img_2542

WOOD WOOD CAP || WORD COLLECTION SWEATSHIRT || WOOD WOOD T-SHIRT || ENVII BUKSER

Indlægget indeholder reklame

Så er det sq i morgen, at Northside skydes i gang. Jeg glæder mig som en vild, og krydser naivt fingre for mere sol end regn. Men det er jo efterhånden en tradition, at vi skal nyde NS i den danske sommerregn. På grund af vejrudsigten har jeg været lidt udfordret ifht outfits. Havde tænker kjoler, men det spiller ikke rigtigt med regn. Det gør en cap, jeans og sweatshirts tilgengæld!

Jeg har derfor været ude at investere i et par nye jeans. Hader at købe jeans, og synes det er en jungle at finde et perfekt par, og så synes jeg der er alt for meget strech i stort set alle jeans. Men i dag fandt jeg et par fra Cos… 5 min. i lukketid. De er uden strech og med den helt rigtige pasform – glæder mig faktisk lidt mere til NS nu, hvor der er styr på den del ;). Kender I det!?

Jeg tænker altid praktisk, når jeg skal til festivaler, og skal f.eks kunne sidde på alle tænkelige måder uden at skulle rette på mit tøj. Og her er et par jeans bare en vigtig del. I år vil jeg pifte mine outfits op med nogle lækre smykker og tasker, og helst tasker el. en shopper, som vejer så lidt som muligt. Har nogle år været helt ødelagt i kroppen pga. en alt for tung taske.

Og så vil jeg glæde mig til bære det smukkeste smykke fra Trine Tuxen, som for mig er en af de dygtigste designere. Ellers vil T-shirts og sweatshirts med print el. tekst formentlig også blive en del af mine outfits. Her er jeg dog ikke nået så langt (det er jo først i morgen), men dem her er nogle ret lækre bud, som jeg selv er mega fristet af at gå ud og købe i morgen!

Til jer der skal afsted… jeg håber, at I får en fest uanset vejr, og til jer andre… dejlig weekend 💗

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min sidste dag fra bloggerweekenden i AA