Få rabatkode til de fineste solbriller

Ugens optur #1

img_1884

Indlægget indeholder reklame

ENVII SKJORTE || HM KJOLE || NIKE SPIRIDON || BONAVAL SUNNIES (find rabatkode her) || CDG CLUTCH

Det er efterhånden lang tid siden, men jeg har lavet nogle 8 bare… indlæg, omkring hvad jeg har lavet og oplevet i løbet af ugen. Min hverdag er sgu bare ikke altid til, at jeg kan bidrage med 8 vildt spændende ting, og jeg stoppede ret hurtigt med de indlæg. Men der går dog sjældent en uge hvor jeg ikke oplever noget lækkert, som jeg gerne vil dele med jer. Jeg vil derfor komme med Ugens optur, for dem har jeg hver uge.

Denne uges optur er faktisk fra sidste weekend. Drengene var hos deres far, og D og jeg havde en hel weekend i Aarhus. Noget som efterhånden sker ret sjældent, da vi jo har den unge gut på knap 18 år i AA. Men der havde længe stået Aarhus i kalenderen.

Fredag aften var jeg sammen med nogle andre Aarhus bloggere, inviteret til drinks med ledsager hos Alberts cocktailbar nede ved Store torv…. og her blev D med det samme skrevet på listen. Alberts er tidligere kendt som Thorups kælder. Jeg har aldrig besøgt stedet, og var derfor ret spændt. Men til min store overraskelse trådte vi ned i en hyggelig og rustik kælder, hvor der blev serveret de lækreste cocktails, og ikke mindst tapas. Mums.

img_1971

Bedst af alt, så har de fået lov til at servere ude på torvet, hvor jeg vil glæde mig til at nyde en Raspberry Rascal… som er en cocktail med Gin, hindbær, æggehvider og limesaft!

2 kommentarer

 • Helle

  Jeg kamp elsker bare den envii skjorte! Overvejer at bestille den hjem fra deres hjemmeside og ville derfor høre hvilken størrelse du har den i? Så er der måske en chance for at størrelsen passer og jeg slipper for returbøvlet ;))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MARIA KAAS

   Den er også vildt lækker 😜. Jeg har købt min i str. L fordi alle andre størrelser var udsolgt. Men synes ik det gør noget!

   Siden  ·  Svar på kommentar

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Få rabatkode til de fineste solbriller