Første dag fra bloggerweekenden i AA

Spiridon in London

img_8462 img_8748

Indlægget indeholder reklamelinks

Så er jeg sgu på vej til London… en rejse, jeg gav D i fødselsdagsgave. Total copypaste af hans gave til mig tilbage i oktober.

Jeg har i den forbindelse (mega dårlig undskyldning), været ude at investere i et par nye sneakers. Jeg gik egentlig bare ind i Rezet store for at lure, men da jeg opdagede at Spiridon fra Nike stod på hylden, måtte jeg bare eje dem. De er til dags dato de absolut lækreste sneakers, jeg har ejet. De er så lækre og behagelige at have på… og så er de bare mega seje 😜. Helt perfekt til en forlænget weekend i London!

Nå, nu vil jeg nyde alt omkring mig! Hyg jer masser ❤️

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Første dag fra bloggerweekenden i AA