Det perfekte sommeroutfit

Få 25% på alle solbriller

img_7746

img_8418

Indlægget indeholder reklamelinks

PRADA  || STELLA MCCARTNEY  || VERSACE || GANNI

Hej mandag… og hej til jer.

Solen skinner og endnu en dejlig lun dag. Jeg har dog kun mærket til solen, da jeg gik ud med skræl. Vi er nemlig ramt af sygdom, og drengene og jeg holder os indendøre i dag. Imens drengene putter på sofaen, sidder jeg og kigger efter nogle nye solbriller. Lige nu og frem til d.17 maj har Bootz 25% på alle deres solbriller, og det måtte jeg lige tippe jer om! Nu vil jeg kigge videre… er dog særligt lun på de fire par!

Dejlig dag til jer ☀️

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det perfekte sommeroutfit