Fineste morsdagsgave

Det perfekte sommeroutfit

img_6871

img_6890

img_3274

MONKI BUKSER || ZARA SANDALER || CDG PLAY T-SHIRT || NÚNOO TASKE

I søndags kørte D og jeg til Aalborg et smut… primært for at være de søde “forældre”, som gerne ville køre de unge mennesker godt hjem, efter en festlig weekend på SPOT.

Vejret var jo helt fantastisk, hvorfor D og jeg slentrede en lille tur rundt i byen….. selvom “nogen” valgte at springe direkte på hovedet i seng ;).

Jeg skal altid lige have mit Aalborg-fix, når jeg er i byen. Vejret var jo, som I alle forhåbentligt bemærkede helt fanatiskt, og jeg fik endelig taget mine gule sandaler i brug. Mine stribede bukser, som jeg også har vist lidt tidligere… matcher sandalerne præcis som jeg havde håbet på. Et dejligt behageligt søndagsoutfit.

Dejlig dag til jer!

4 kommentarer

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fineste morsdagsgave