Klar til SPOT i nye sneaks og den seje 1. maj jakken

Min weekend på SPOT

img_6284

img_6383

img_6398

img_6438

img_6724

snapseed

snapseed

img_6749

img_6854

img_6885

img_6913

img_6677

Jeg har jo skrevet om SPOT nogle gange, så jeg tænker, at det også er på sin plads at fortælle jer lidt om, hvordan min weekend på festivalen har været, og komme med nogle musikanbefalinger, og hvad der for mig var de bedste oplevelser.

I år var torsdagen fyldt godt op med spændende oplevelser og musik rundt i byen. Den bedste oplevelse var for mig Dome of vision. Udover, at der er vildt smukt dernede, så summede stedet torsdag aften af god stemning og lækker musik.

Det Aarhus baserede pladeselskab “few of us”, som har et eksklusivt fokus på elektronisk musik, stod for de kulturelle og lækre indslag. Til denne selskabets første label night i Aarhus kunne publikum opleve kunstinstallationer, kreative visuals og energisk musik. ’few of us’ præsenterede tre artister denne aften: binrose, Frederik Meyer og thirdcurl. Det var en både lækker og super cool oplevelse, som passede perfekt til Dome of Visions omgivelser

Fredag gik der hurtigt fest og øller i den. Dennis, en veninde og jeg hang ud nede på Godsbanen, hvor både Kødbyens mad og marked og Aarhus Volume, var rykket ind.

Vi fik dog blandt andet hørt Alma… og hvis I ikke allerede har hørt noget fra hende, så kan det klart anbefales.

Lørdag kom Lou og hendes mand, en veninde og min bonussøn og svigerdatter til morgenmad… vi (det er løgn DE) startede frisk ud med bobler, øl og G&T, alt imens jeg kæmpede med en slem omgang tømmermænd. Vi tog op til Musikhuset tidlig eftermiddag, hvor dagens musikprogram startede og hvor vi fik de vildeste oplevelser og overværede årets absolut sejeste koncerter (efter min smag).

Vi var så heldige at komme ind og høre Naked. Et fantastisk koncept, hvor en forsanger står alene på scenen, kun akompagnieret af lyden fra den meget dygtige svenske pianist Gustaf Ljunggren.

I år kom blandt andre Gulddreng ind, og charmede alle de unge piger, og som surprice til koncerten kom Mads fra Reptile Youth… som jo altid lige får løftet salen op på et højere niveau. Udover de to, gav forsangeren fra Kellermench (Sebastian Wolff), Katinka og Anya nogle flotte præstationer.

Vi hørte også Maximillian – en ung gut på kun 18 år, som leverede den fineste koncert. I SKAL give jer selv den oplevelse og lytte til ham. Han er vild, og om et år (hvis ikke før) er jeg overbevist om, at han står på nogle af de største scener.

En anden mega sej koncert var Noah Carter, som spillede på Radar. Jeg har aldrig oplevet noget lignende. Allerede da folk blev lukket ind (til jer der ikke kender Radar, så er det et meget lille sted, og mange kommer under SPOT, forgæves til koncerter derinde), jublede de som havde de vundet i LOTTO. Under koncerten hoppede lokalet og folk gik fuldstændigt amok. Men han er også vild, så ham må I også tjekke ud!

Vores sidste koncert i år blev Farveblind, som også er to unge gutter (fra Aalborg). De formåede at fylde den store sal i SCC, og leverede en koncert med fuld tryk på. Deres glæde og energi over at stå på scenen og levere den vildeste koncert, sprede sig i hele rummet. Dem må I også ind og lytte til.

SPOT leverede endnu engang varen, og jeg glæder mig allerede for vildt til næste år.

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klar til SPOT i nye sneaks og den seje 1. maj jakken