SPOT, Pre-party hos Wood Wood og andet lækkert

Klar til SPOT i nye sneaks og den seje 1. maj jakken

img_6193

NIKE AIR MAX JEWELL (similar her) || MADS NØRGAARD JAKKE || NÚNOO BAGS MILLE

Okay, det her er så vildt… nu er det torsdag, og jeg er klar til at få skudt den vildeste SPOT weekend i gang.

Jeg skal lige på job nogle timer, og så skal byen indtages med en kold G&T og fest.

Jeg har endnu ikke helt styr på mit outfit, men tænker, at det skal kunne klare lidt af hvert, da festivalen bevæger sig rundt på mange forskellige scener og miljøer.

I går mødtes jeg med Frederikke… bedre kendt under Fredesblog. Hun havde taget den super seje 1. maj jakke fra Mads Nørgaard med til mig fra Sidsel… også mest kendt som Fashionpolish. Jeg har fulgt dem begge i mange år, og synes, de er vildt seje… og nu har de skaffet mig den vildeste jakke. Der blev kun lavet 40 stk. af den, og den var udsolgt på bare 10 min. Så jeg kan nærmest ikke få armene ned over, at jeg kan være en af de heldige ejere… og den skal jeg helt sikkert danse rundt i, her i weekenden. Tak piger!!!

Jeg har også været ude at investere i et par nye sneaks (se flere her). Forelskede mig med det samme i dem her. Jeg har altid sneakers på, dog lige bortset fra når jeg sover og trængte til et nyt par, så weekenden var en oplagt anledning til nogle nye!

De lover jo sol og sommer… men vi ved jo alle, at det helt sikkert bliver køligt, når solen forsvinder igen. Da man går meget rundt til og fra koncerterne ved SPOT, vælger jeg at tage en større taske med end normalt, så jeg kan tage tøj af og på, alt efter temperaturen. Den her er fra Núnoo, som jeg før har skrevet om. Deres tasker er så lækre, og jeg glæder mig til at fylde den, med alt det en festival kræver ;).

Hyg jer masser

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SPOT, Pre-party hos Wood Wood og andet lækkert